FCSB - Rapid Viena, meci. Polițiștii, în alertă. Mobilizare de forțe

Trafic restricționat
Descriere foto: Trafic restricționat

Peste 250 de poliţişti vor acţiona, astăzi, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul "Naţional Arena" din Capitală a meciului de fotbal dintre echipele FCSB şi SK Rapid Viena.

Potrivit DGPMB, poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto, precizează sursa citată. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii recomandă reclamarea faptelor antisociale la numărul unic de urgenţă 112 şi a problemelor din trafic la numărul de telefon 021.9544.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27