FCSB - Lugano. Nicolae Dică, nemulțumit de mai multe aspecte

Sursă foto: gsp.ro
Sursă foto: gsp.ro

FCSB va întâlni, joi, de la ora 22:05, formația Lugano. Va fi ultimul meci din grupele Europa League.

Tehnicianul steliștilor, Nicolae Dică, are mai multe probleme. Pe lângă faptul că nu se poate baza pe mai mulți jucători, antrenorul este nemulțumit de faptul că partida se joacă la o oră târzie.

"Vrem să câștigăm meciul și să ocupăm locul 1 în grupă. Contează și banii pe care îi vom încasa. Am urmărit ultimele meciuri ale elvețienilor și am văzut că au crescut mult față de meciul tur cu noi. Lugano este o echipă bine organizată pe faza defensivă și are un antrenor care adoptă un stil italian. Echipa are un contraatac foarte bun și trebuie să fim atenți. Cred că ne așteaptă un meci greu.

Chiar vorbeam cu MM și nu înțelegeam de ce nu am jucat la ora 20:00. Ora 22 e cam târzie și cred că lumea nu se va îngrămădi să vină la stadion. Sper să fie cam 15.000 de fani.

Nu pot face mari schimbări în primul "11" pentru că sunt mulți accidentați.Din cei 23 de jucători aflați pe listă, cinci nu îi putem folosi. Sper ca la finalul meciului de mâine toți jucătorii să fie apți. M-am întrebat și eu de ce se accidentează așa des jucătorii. Pentru unii am răspuns, pentru alții nu am", a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel