FCSB - Lazio. Miză uriașă pentru Becali în dubla cu italienii

FCSB-Lazio are o miză mare pentru roș-albaștri: calificarea le-ar aduce două milioane de euro. Ca o comparație, acesta este bugetul rivalei Dinamo pentru jumătate de sezon.

Steliștii tratează duelul cu Lazio mai mult ca pe unul de prestigiu, insistă că titlul în Liga 1 rămâne obiectivul principal, însă "dubla" europeană are o miză concretă: două milioane de euro, informează Gazeta Sporturilor. Atât poate să încaseze FCSB dacă trece de italieni.

[citeste si]

Are 500.000 de euro garantați pentru participarea în această fază din competiție. Dacă depășește "16-imile", clubul lui Becali va mai beneficia de un premiu de 750.000 de euro. Plus încasările din biletele vândute în "8-imi", ceva mai mult de un milion de euro, mai ales în cazul în care adversarul va fi măcar de nivelul lui Lazio, ca forță a brandului. Pe lista din competiție există suficiente nume capabile să umple Arena Națională: Arsenal, Milan, Napoli, Marseille, Bilbao, Lyon.

Partida dintre FCSB și Lazio Roma se va disputa în această seară, la București, pe Arena Națională. Din informațiile apărute în presa din Italia, Lazio va folosi nu mai puțin de opt rezerve. Trupa din ”cetatea eternă” dorește să se axeze pe campionat unde are trei înfrângeri consecutive.

Meciul va începe de la ora 22:05 și poate fi urmărit și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel