FCSB - Lazio. Becali a anunțat, în direct, echipa. Surprize în primul ”11”

Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec, cel mai important om al FCSB-ului, nu va juca în meciul cu Lazio din cauza unei accidentări. 

Locul acestuia va fi luat de Gnohere, iar patronul vicecampioanei a anunaţat şi altre schimbări în primul "11" al lui Dică. Becali spune că toţi jucătorii care prezintă potenţial de vânzare vor fi pe teren în meciul de Europa League, informează Prosport.

"O să batem Lazio. Cea mai mare miză e creşterea cotei jucătorilor în meciul ăsta. Dacă nu mă gandesc la bani nu ajung să joc cu ei, dacă nu ai bani nu poţi să te baţi cu ei. Trebuie să fac bani ca să pot să întăresc echipa. Nu mai dau bani de la mine deloc.

Sigur vor fi toţi pe teren la un moment dat. Să facă el, cum crede el, 11 de bază, dar pe teren trebuie să fie toţi! Trebuie să fie, să joace. Unul 30 de minute, altul 25 de minute, toţi vor juca. Asta e politica mea, ăsta e ordinul meu. Aşa trebuie să se facă. Ştiu primul 11. Alibec nu joacă, nu joacă deloc. Va juca Gnohere. Astăzi un să facă un control. Cu Nedelcu lângă Pintilii, Tănase, Budescu, Man. Planici cu Găman. Benzar, în stânga face ce vrea el, amândoi sunt de aceeaşi valoare. Vlad rămâne în poartă, poate să zică cine vrea ce vrea", a spus Becali, la DigiSport. 

Iată echipa anunțată de Gigi Becali:

Vlad - Benzar, Găman, Planic, Momcilovic/Morais - Pintliii, Nedelcu - Man, Budescu, Tănase - Gnohere

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel