FCSB, înfrângere la Iași. CFR, prima reacție: Nu ne cerem scuze!

CFR Cluj a salutat victoria neașteptată a Iașiului în fața FCSB-ului, o înfrângere care poate să-l coste titlul pe Becali.

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a spus, într-o intervenție telefonică că gruparea din Gruia nu are de ce să le ceară scuze celor de la CSM Poli Iași, după ce Dan Petrescu a acuzat că roș-albaștrii vor merge acolo în excursie.

"Nu avem de ce să le cerem scuze, ci doar să-i felicităm pe cei de la Iași. Sincer, mă așteptăm la un egal, de fapt speram la un egal, dar dacă a ieșit așa e și mai bine. A fost un mod de a-i motiva pe cei de la Iași, nu ne gândeam la altceva. Ei nu mai aveau niciun obiectiv, oricum tot pe 6 rămâneau, așa că ne-am gândit să-i motivăm", a spus Mara, la Digi Sport.

Oficialul ardelenilor, care se află în aceste zile la București, a dezvăluit și care este starea de spirit a echipei, după eșecul FCSB. "La final ne-am bucurat puțin și moderat, pentru că nu este nimic rezolvat. Sigur, avem prima șansă, dar ne vom bucura când vom fi matematic campioni. Este o satisfacție pentru că cei de la Iași au făcut un meci mare. Presiunea asupra lui Qaka și-a spus cuvântul, fotbalist foarte bun și interesant", a mai spus Mara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel