FCSB - IAȘI. Becali, dezlănțuit după meci. Mesaj dur pentru Dică

Gigi Becali a fost foarte supărat după meciul pe care echipa sa l-a pierdut la Iași. Patronul FCSB a criticat mai mulți jucători și a avut un mesaj dur pentru antrenorul Nicolae Dică.

"Jocul e bun când câștigi meciul. Jocul e bun când e mingea numai la tine. Dică a felicitat jucătorii, dar eu nu pot face asta. Dacă facem o analiză, vedem că banda stângă a fost moartă. Momcilovici a fost din alt film. Partea dreaptă, unde a fost Teixeira, a fost moartă. A pierdut toate baloanele. Dică a greșit că l-a pus pe Nedelcu să joace după ce a venit de la echipa națională.

Nu ai cum să câștigi un meci dacă joci cu 3 jucători în afara jocului. Trebuia să-l scoată pe Teixeira și să-l bage pe Man, iar pe Ovidiu Popescu în locul lui Nedelcu. De acum încolo o să-i cer antrenorului să facă două schimbări la pauză. Trebuie scoși afară, adversarii l-au batjocorit pe Marko (n.r. Momcilovici). Am să-i spun că vreau schimbări în minutul 20. Dacă nu văd, o să mă impun eu. Ce, acum ne e rușine să scoatem jucătorii din teren?! Doar un tâmpit ar felicita jucătorii după o înfrângere. Trebuie să spui adevărul la televizor când vezi că Momcilovici și Teixeira pierd toate baloanele", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Finanțatorul FCSB a mai adăugat că i-a impus antrenorului ce echipă să folosească la Iași, dar a fost refuzat.

"I-am spus să-l bage pe Vlad în poartă, să avem jucător sub 21 de ani, și să joace cu doi mijlocași centrali odihniți. De ce? Pentru că eu am trăit momentele astea an de an. Dică nu le-a trăit, dar eu le-am trăit tot timpul. Mereu vedeam jucători veniți obosiți de la echipa națională. La Steaua nu te joci, nu are cum să te bată Iașiul. Am dat 3 milioane pe Coman, două pe Nedelcu! Eu nu mă joc! Echipa n-a avut nicio atitudine! Cum adică să lăudăm echipa când mâncăm bătaie?! După opinia mea, Morais e mai valoros decât Marko", a tunat Becali.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel