FCSB și Dinamo, bătaie pe un trasfer. Revenire importantă în România

Sursa foto: Facebook/ FC Dinamo București
Sursa foto: Facebook/ FC Dinamo București

FCSB și Dinamo se luptă pentru a-l aduce pe fundașul croat Ante Pulici, care se află la finalul contractului cu Tom Tomsk.

Potrivit goal.com, Dinamo ar vrea ca Puljici, 30 de ani, să se întoarcă la echipa alb-roșie, acolo unde a avut evoluții extrem de apreciate. Potrivit sursei citate, și FCSB, care s-a interesat și în trecut de croat, l-ar vrea pe fundaș în vară, informează GSP.

Puljici a jucat la Dinamo între 2015 și 2016, sub formă de împrumut. Acesta a ajuns la Tom Tomsk în iulie 2016 și mai are contract până în iunie. În Rusia, acesta a jucat 33 de meciuri, marcând 6 goluri. De-a lungul anilor, croatul a jucat la NK Zadar, NK Lokomotiva, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo și Tom Tomsk.

FCSB a mai fost interesată de un fotbalist de la Dinamo, e vorba de vârful Adam Nemec. Dar din ultimele informații, Nemec va pleca din România în vară.

„Eu am contract cu Dinamo, nu am de ce să mă stresez cu ce apare în presa despre transferul meu la FCSB. Eu nu știu despre ce este vorba și chiar nu vreau să vorbesc. Nu depinde de mine dacă voi rămâne la Dinamo după pauza de iarnă.

Îmi doresc tot ce e mai bun pentru finalul meu de carieră. Fiecare vrea ce e mai bun de la el, iar eu încerc să-mi rezolv finalul de carieră cât mai bine, pentru că nu mai am mulți ani de jucat”, spunea acum câteva luni Nemec.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel