FCSB - Hajduk Split. Jandarmii, apel către suporteri

Mihai Ciobanu / 16 aug 2018 / 14:17 Salveaza PDF Comentarii
EURO 2020
Descriere foto: EURO 2020

Jandarmeria Capitalei va asigura joi măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre FCSB şi Hajduk Split, care se va disputa pe stadionul "Arena Naţională" din Capitală, începând cu ora 21,30.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei, accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin intrările situate pe Bulevardul Basarabia şi Strada Mr. Coravu, iar intrarea din Bd. Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Hajduk Split. 

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. 

Ce prevede legea

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.  Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. 

Obiecte interzise pe stadion

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă. 

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24