FCSB. Gnohere PLEACĂ de la echipă. Becali și-a dat acordul. Unde ajunge francezul

Harlem Gnohere, golgheterul trupei lui Dică în acest sezon, e la un pas de o mutare la Ludogoreţ, acolo unde evoluează Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi. 

Din câte se pare, potrivit Prosport, "Bizonul" e adus special pentru a-l înlocui pe Keşeru, "vârful" fiind curtat de echipe din Turcia.

"Oricine e de vânzare, şi Bălgrădean. Eu vreau să iau bani. Dar dacă cineva costă 15 lei, eu vreau 17. Vând, dar în condiţiile mele. Pe Gnohere, dacă îmi dă trei milioane de euro, îl dau. Pe Alibec îl dau pe cinci milioane, nu mai vreau 10 milioane", a anunţat recent Gigi Becali.

"Ludogorets şi-a fixat o nouă ţintă pentru perioada de transferuri din vară. E vorba de francezul de 30 de ani de la FCSB, Harlem Gnohere. Ludogorets a trimis de mai multe ori în acest sezon scouteri să îl urmărească, iar Gigi Becali, patronul clubului, e de acord să îl cedeze pentru 3 milioane de euro. Topsport vă aminteşte faptul că, în urmă cu un an şi jumătate, Gnohere a fost aproape de o altă echipă din Bulgaria, Levski. "Albaştrii" l-au preferat în acel moment pe Iliyan Mitsanski", a titrat topsport.bg, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel