FCSB - Farul Constanța, scor final în atapa a 28-a

Farul Constanța a învins duminică seara în deplasare, pe FCSB, scor 2-0, într-un meci din etapa a 28-a, desfășurat pe Arena Națională. 

FCSB a pierdut pentru prima dată un meci „acasă” în acest sezon de Liga 1. Farul Constanța face 45 de puncte și își securizează ultimul loc ce duce în play-off.

După această înfrângere, FCSB rămâne la 11 puncte în urma liderului CFR Cluj, cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat.

Farul a dominat meciul la toate capitolele, Toni Petrea nereușind să găsească formula de joc cu care să contracareze evoluția elevilor lui Hagi.

Adi Petre a dat startul ocaziilor pentru Farul, ratând incredibil, din fața porții, de la 5 metrii, singur cu portarul Vlad.

Cu 3 minute înainte de final, constănțenii au interceptat o minge în jumătatea adversă, au dus mingea în careu, de unde, din zona punctului cu var, Jefte a marcat al 15-lea său gol al sezonului, cu care ocupă poziția de lider detașat în clasamentul golgheterilor.

Ghiță a închis tabela în minutul 59, în urma unui corner mingea ajungând la el în interiorul careului, de unde l-a învins pe Vlad cu un șut la colțul lung.

FCSB a avut un singur șut pe spațiul porții și nici introducerea lui Keșeru nu a schimbat cu nimic raportul de forțe din teren.

Farul Constanța are acum 45 de puncte și e pe locul 6, la 3 puncte distanță de FC Argeș, care e pe 7.

Cu 59 de puncte, FCSB nu mai poate pierde locul 2 la finele sezonului regulat, potrivit Mediafax.

După acest rezultat, Rapid (locul 9, 37 de puncte) nu mai are nicio șansă să intre în Top 6!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel