FCSB - Dinamo. Risc uriaș pentru steliști înainte de marele derby

Dinamo poate avea şansa ca la meciul cu FCSB de pe 18 februarie, vicecampioana să nu poată conta pe patru dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot.

Nicolae Dică va prezenta în faţa CFR-ului, etapa viitoare, un prim "11" din care Romario Benzar, Constantin Budescu, Florin Tănase şi Filipe Teixeira sunt la doar un cartonaş galben de o suspendare automată, fiecare dintre ei acumulând trei astfel de avertismente pe parcursul acestui sezon.

În vederea gestionării perioadei încărcate, meciurile cu CFR Cluj şi Dinamo între care se joacă turul cu Lazio Roma din Europa League, Nicolae Dică trebuie să găsească o soluţie stabilă şi în ceea ce priveşte componenţa cuplului din centrul apărării, scrie Prosport.

[citeste si]

Dacă Valerică Găman pare, după evoluţiile din 2018, piesă fixă acolo, dilema este numele "partenerului". Ionuţ Larie a avut o prestaţie foarte slabă la jocul cu Gaz Metan Mediaş, prestaţie încununată de seria de erori care a dus la golul medieşenilor. Criticat şi de finanţator, Larie are şanse mici să mai joace în următoarele partide, astfel că Nicolae Dică este nevoit să grăbească recuperarea lui Bogdan Planic. Accidentat o lungă perioadă de timp, sârbul a revenit în amicalele din Spania, însă problemele medicale l-au făcut să rateze debutul campionatului în 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel