FCSB - Dinamo 18 februarie. Ce trebuie să știți dacă mergeți pe Arena Națională

Peste 280 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) şi aproximativ 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră la meciul de fotbal FCSB - Dinamo, care se va desfăşura, duminică, pe Arena Naţională.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, se va acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului şi în alte zone de interes operativ, urmând a fi asigurat şi accesul auto al riveranilor în zonele în care va fi blocată sau deviată circulaţia rutieră.

FCSB - Dinamo 18 februarie

De asemenea, poliţiştii vor patrula în staţiile de metrou, în mijloacele de transport în comun şi vor fi luate măsuri de prevenire a înşelăciunilor, furturilor, precum şi a infracţiunilor săvârşite cu violenţă. Pe de altă parte, poliţiştii rutieri vor intensifica acţiunile pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens. Pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului, precum şi pentru evitarea unor situaţii conflictuale, se recomandă respectarea indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor rutieri, dar şi adoptarea unui comportament civilizat în trafic.

FCSB - Dinamo 18 februarie

Un comunicat al Jandarmeriei Capitalei informează că accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin intrările situate pe bulevardul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din bulevadrul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei FCSB. Intrarea în stadion se va face începând cu ora 18.45, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

[citeste si]

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. Totodată, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Nu este permis accesul cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel