FCSB. Dică, umilință cruntă. Becali i-a anunțat înlocuitorul

Becali
Becali

Nicolae Dică este cel puțin pe hârtie antrenorul FCSB. Însă deși tânărul antrenor a negat mereu că patronul Gigi Becali intervine la echipă, ieri, Becali a avut un moment de sinceritate în direct.

Totul s-a întâmplat după ce Dică și-a luat inima în dinți și a declarat la conferința  de presă de după înfrângerea cu U Craiova (2-1) că poate situația ar fi fost mai bună la echipă dacă ar fi avut mai multă libertate.

Becali nu a rezistat, a intrat în direct, precizând că nu vor exita reprecusiuni după declarația lui Dică, dar l-a umilit pe antrenor, șocându-i pe cei prezenți în studiou. Becali a declarat că Dică nu are și nu va avea libertate la FCSB și că el va fi în continuare cel care va decide la echipă.

Deși Ilie Dumitrescu, prezent în studio, a precizat că e dezarmat de ceea ce aude și că Becali nu se gândește la consecințe și la cum va fi privit Dică de vestiarul FCSB pe care oricum pare că l-a pierdut, patronul a recidivat și a precizat că se gândește să-l pună antrenor pe aghiotantul său, Ionuț Luțu, după ce acesta își va lua licența.

„Nu se poate să-l las liber (nr. pe Nicolae Dică, pe hârtie, antrenorul FCSB), că se alege praful. Nu vreau să se aleagă praful. Eu am câştigat milioane din fotbal, iar restul, în afară de Hagi, s-au nenorocit. O să aduc eu jucători, o să vedeţi. Dică o să fie campion. Nu-l dau afară şi o să fie campion. Eu fac ce vreau! E interzis? E penal? (...) Cât de curând o să-l vedeţi, peste un an, pe Luţu antrenor. Luţu n-o să se mai plângă. Când ia licenţa îl pun, pentru că aşa fac ce vreau eu la echipă”, a declarat Becali la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel