FCSB: Dică, luat peste picior de un jucător: Hai, mă, iar vii cu d-astea?

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a povestit un moment incredibil între Nicolae Dică, antrenorul FCSB, și un jucător ar vicecampioanei.

"Mie îmi spunea cineva, o sursă demnă de încredere, că Dică e luat la mișto de jucători la antrenamente și în vestiar. Îi spun ”Hai, mă, iar vii cu d-astea? Iar facem d-astea?” Mi-a spus un jucător de acolo.

Dică a fost cea mai ieftină variantă de antrenor. Becali nu a vrut să dea bani mulți unui tehnician. Becali a făcut una dintre cele mai mari greșeli de când e la acest club. Cu un alt antrenor, jucătorii aveau un cu totul alt randament. Domnul Dică vine și ne spune că a crescut nivelul jucătorilor, dar după părerea mea, trebuiau să crească mai mult.

Dică vine și ne zice lucruri banale, jenante. Nu cred că la această oră este pentru FCSB. Trebuia să vină peste 4-5. Nu are experiență. Becali și-a dat seama de asta, în ceasul al 12-lea. Văd că vrea să ia măsuri, dar e treaba lui. Iată că, anul acesta, Dică a clacat în cupele europene, unde nu avea voie să o facă", a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel