FCSB. Dică - Alibec, ruptură totală

Dică îl ignoră pe Alibec, asta deși atacantul revenise la o formă bună.

În absenţa lui Gnohere, susependat pentru primele trei partide din primăvară, Dică îl va prefera pe fostul jucător al Viitorului în avanposturi, în detrimentul lui Alibec.

Deşi Denis a avut, potrivit spuselor lui Becali, o atitudine excelentă în cantonamentele din Turcia şi Spania, staff-ul tehnic al roş-albaştrilor îl vor folosi pe Tănase "9" fals. Această găselniţă s-ar putea permanentiza, mai ales dacă va fi ca Gnohere să fie transferat la altă echipă.

În acest moment, "Bizonul" Gnohere este golgheterul echipei, însă Tănase are încredere că poate avea cifre mult mai bune în următoarele luni, informează Digi Sport.

[citeste si]

"Sper să marchez goluri în continuare şi, chiar dacă nu pleacă Gnohere, să îl depăşesc. Bine, asta nu contează, important e ca echipa să înscrie şi totul să fie bine", a mai spus mijlocaşul ofensiv.

Întrebat pe marginea subiectului, şi Dică şi-a afirmat încă o dată sprijinul pentru Tănase, lăsând de înţeles că acesta va fi titular în ofensivă, la Mediaş.

"Dacă va pleca Gnohere, vom găsi înlocuitor. Avem şi în lot fotbalişti care pot evolua pe acea poziţie. Tănase a jucat acolo în ultimele meciuri, consider că poate fi o soluţie", a spus Dică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel