FCSB - Craiova. Dică - Budescu, conflict deschis. Becali, intervenție, în forță: Îi răspund eu dacă Dică nu vrea!

becali
becali

Gigi Becali i-a răspuns dur lui Constantin Budescu, după ce fotbalistul celor de la FCSB a criticat faptul că a fost schimbat la pauză cu Craiova (2-0).

"Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut. «Domnule Budescu, te-am angajat la Steaua. Ai 20.000 pe lună și bonusuri, am dat 350.000 de euro pe luna. Te-am angajat să joci fotbal și să te supui antrenorului».

Trebuie să își facă datoria. Nu i-am scris în contract că trebuie să joace 90 de minute. Da, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut. O să îi mulțumesc toată viața. Asta nu înseamnă că trebuie să joace el mereu. O să vorbesc cu el și o să-i zic. «Bă Costică, bă Budi, tu ești nebun?! Te crezi la Astra? Ești la Steaua, îl ai patron pe Becali, nu faci ce vrei tu. »”.

Discuție cu echipa

„Cum să te superi când echipa câștigă cu 2-0. Mâine reglez totul. O să vorbesc cu el în fața întregii echipe. Am fost ieri și le-am spus. «Bă, voi sunteți fotbaliști? Ce tot vociferați voi, ridicați voi?! Când arbitrul fluieră, gata, la revedere! Nu mai comentați».

Tănase e cel mai bun la antrenamente. Mi-a spus-o Dică, o să vorbesc cu Budi și dacă o să fim în avantaj o să îl scot la pauză.

E și vina mea. I-am oferit tratament special, l-am cocoloșit prea mult. De fiecare dată îi ofeream mai multă atenție decât celorlalți", a declarat Becali la Digi Sport, citat de GSP.

Constantin Budescu a fost schimbat la pauză și a declarat la finalul meciului că "s-a simțit nerespectat, folosit" și vrea explicații de la Nicolae Dică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel