FCSB - CFR, război total pentru titlu. Se cere DEPUNCTAREA

Gigi Becali
Gigi Becali

Lupta la titlu între FCSB și CFR Cluj a devenit extrem de încinsă.

După alegerea lui Burleanu, Becali a anunțat că se retrage ca finanțator în acte de la FCSB. Dar decizia sa pare să aibă legătură cu mişcarea CFR-ului, care a făcut memoriu la Comisia de Disciplină şi solicită depunctarea FCSB-ului, informează Digi Sport.

Unul dintre motivele pentru care CFR face această solicitare e legat de atacurile la adresa clubului ardelean, cum că ar primi penalty-uri pentru că ar avea legături vechi cu arbitrii. De asemenea, în memoriu este scris şi că Becali l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului CFR-FCSB, lucru interzis de regulament.

În articolul 52, punctul 5 din Regulamentul Disciplinar, legat de "Comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului", se precizează că astfel de abateri ar putea duce până la suspendări între 6 și 12 luni pentru oficiali și penalități sportive de la 5.000 la 300.000 de lei; În plus, "clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară", mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel