FCSB - CFR Cluj, ultima confruntare a sezonului. Derbi fără miză

Cristi Bălgradean, portar FCSB. foto: www.fcsb.ro
Cristi Bălgradean, portar FCSB. foto: www.fcsb.ro

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc pentru ultima oară în acest sezon duminică, 19 mai, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Acest meci va unul de palmares, nemaicontând pentru locurile în campionat.

În pentultima etapă din play-off, zarurile au fost aruncate, iar clasamentul a fost stabilit. Situaţia este identică cu cea de anul trecut în ceea ce le priveşte pe cele două echipe: CFR Cluj campioană, în timp ce FCSB este vicecampioana României. FCSB - CFR Cluj va fi şi ultimul meci pentru tehnicianul roş-albaştrilor, Mihai Teja, în funcţia de antrenor, transmite Mediafax.

"A meritat CFR titlul. O să jucăm meciul cu ei, cu titularii. Sunt mulţi care pleacă la tineret, la naţională şi au nevoie de meciuri. Suntem profesionişti. Nu, niciodată nu m-am gândit să plec de acum, aşa e normal, corect faţă de jucători. Puteam să nu mai vin, dar e un meci important. Suntem profesionişti, Ne facem treba indiferent de ce va fi", a spus Mihai Teja, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu CFR, care a mai adăugat:

"Dacă nu iau campionatul, atunci ne despărţim"

"E o clauză care spune că dacă nu iau campionatul, atunci ne despărţim. Am venit pentru performanţă, nu pentru bani, s-a dovedit asta având clauza. Plec, îmi pare rău, asta e, se întâmplă în viaţă...Trebuie să respectăm contractul, nu mi-a fost nici mai greu, nici mai uşor. Am băieţi de caracter, sunt aproape toţi apţi pentru meciul cu CFR".

"Experienţa de cinci luni la FCSB e una pozitivă. De ce am acceptat clauza? Ştiam că se vrea campionatul, am încercat, mi-am dorit asta. La Steaua, la Dinamo nimeni nu-ţi dă timp şi atunci îl iei prin rezultate, dacă poţi, bine, dacă nu, asta e viaţa. Nimeni nu e aşteptat. Plec cu o imagine bună de la FCSB, am luat echipa de locul doi, am lăsat-o pe doi, nu pe locul 7, iar jocul a crescut", a mai spus tehnicianul.

Cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori în acest sezon

În acest sezon cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori, iar statistica este de partea campioanei. Ardelenii au câştigat un meci (n.red. - 22 decembrie, 2-0 pentru CFR) iar alte două s-au încheiat la egalitate (14 aprilie, scor 0-0 Şi 16 septembrie, scor 1-1)

"Primele 3 zile au fost grele, după petrecere. Am încercat să ne adunăm, nu vrem să ne facem de râs la ultimul meci, suntem campioana României. A fost prima săptămână a mea în care am fost relaxat. N-am mai pregătit nici meciul cu prea mult stres şi era normal să mă gândesc la unii jucătorii care au o vârstă şi au jucat meci de meci şi să dau şansa şi altor jucători să vedem dacă ne putem baza pe ei în sezonul viitor", a spus Dan Petrescu, înaintea meciului cu FCSB.

Antrenorul a lăsat deja în vacanţă 4 jucători şi ar mai putea renunţa la doi dintre titulari. "Culio, Vinicius au drum lung până acasă şi vine bine această pauză, Bordeianu a trebuit să plece pentru că a avut un eveniment şi a făcut un sezon foarte bun, Ţucudean ştim că avea nevoie de o pauză să se liniştească. Vom vedea cu Camora şi Deac dacă vor face deplasarea" a completat Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel