FCSB - CFR Cluj. Becali a recidivat. A anunțat ECHIPA în direct

Cu trei zile înaintea derby-ului cu CFR, Gigi Becali a anunţat primul "11" cu care Nicolae Dică va ataca meciul cu liderul Ligii 1.

Cu toate că a promis de nenumărate ori că nu va mai spune în presă echipa înaintea unui joc important, Becali nu se dezice și îi face un avantaj lui Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

Fără Gnohere şi Alibec, suspendaţi, Dică îl va trimite pe Florin Tănase în centrul atacului, iar o altă schimbare faţă de partida de la Mediaş va apărea în centrul apărării. De acolo va dispărea gafeurul Larie, criticat şi el de Becali, iar locul său va fi luat de Planic, informează Prosport. Cu Vlad, Romario Benzar, Momcilovic, Găman, Pintilii, Man, Budescu, Teixeira şi Tănase siguri de locul de titular, lui Dică îi va mai rămâne o singură alegere de făcut.

[citeste si]

Imediat după meciul cu Gaz Metan, Gigi Becali s-a îndreptat împotriva lui Dragoş Nedelcu, iar urmarea jocului slab de la Mediaş e trecerea mijlocaşului central pe banca de rezerve. Pentru a-l înlocui, Dică va trebui să aleagă între Ovidiu Popescu şi Lucian Filip, a dezvăluit Becali: "Să vedem cu Man, că a avut o mică problemă. În rest, echipa se cam ştie. Florin Tănase o să fie atacant, fundaşii se ştiu. A rămas să mai aleagă Dică doar al doilea mijlocaş central. Nu e vorba că nu-l vreau pe Nedelcu, dar nu mi-a plăcut de el cu Gaz Metan Mediaş şi i-am dat o sugestie. I-am spus lui Dică să aleagă între Ovidiu Popescu şi Filip. Dacă ar fi după mine, aş juca cu Teixeira la mijloc, dar nu e după mine", a spus Becali, joi, la Digi Sport.

Iată cum va arăta primul 11, potrivit sursei citate:

Vlad - R. Benzar, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, L. Filip/Ov. Popescu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel