FCSB. Budescu, transfer. Becali a făcut anunțul. Condiția pusă

Becali a anunțat o posibilă depărțire de Constantin Budescu.

Constantin Budescu are o clauză de trei milioane de euro, incomparabil mai mică decât a tinerilor Man, Coman sau Budescu, iar Gigi Becali susţine că e gata să se despartă de cel mai bun jucător al său, dacă Florin Lovin, impresarul lui "Budi", găseşte o echipă care să pună pe masă suma cerută.

[citeste si]

Lovin a anunţat că are oferte pe numele lui Budescu, iar finanţatorul FCSB a reacţionat imediat. L-a chemat pe playmaker la negocieri şi i-a pus pe masă un salariu mai mare de 20.000 de euro, atât cât încasează acum fostul fotbalist al Astrei. Acum, Becali transmite că, deşi Budescu e nr. 1 în echipa sa, l-ar putea lăsa să plece pentru doar trei milioane de euro:"Să-i găsească echipă lui Budescu. Dacă vor să plătească trei milioane de euro, să-i găsească. Dacă plăteşte cineva, vom vedea", a declarat finanţatorul vicecampioanei, pentru Pro X, potrivit Prosport.

Becali a vorbit și despre situația lui Alibec."Poate să-i mai facă cineva ceva lui Alibec? Nu mai poate nimeni. Nu este de o zi, două. Dacă el îşi dădea seama că greşeşte, putea să se schimbe. Dar el zice că nu greşeşte, că are voie, că e ceva normal. Şi atunci ce poţi să-i faci?", a fost opinia exprimată de Becal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel