FCSB. Becali, ”dictatură” totală. Cine preia echipa. Lovitură de proporții

 Becali
Becali

Gigi Becali se pregătește să facă o mișcare extrem de surprinzătoare la FCSB. Astfel, Ionuț Luțu va fi numit la început secund, pentru ca apoi să devină antrenorul principal al FCSB.

Luțu are deja licența A de antrenor, o calificare care-i permite să fie secund. Surse din club dezvăluie că acesta e și postul pe care i-l pregătește Gigi, de asistent. Va fi un fel de "training" pentru viitorul pe care i-l pregătește patronul: să preia, în timp, conducerea echipei ca "principal". Pe termen scurt, prezența lui Luțu pe bancă ar simplifica și problema indicațiilor pe care Becali le transmite în timpul partidelor, informează GSP.

Fostul mijlocaș etichetat ca "noul Hagi" funcționează acum ca un fel de valet al lui Gigi, un om bun la toate. E și șofer, și servitor la Palat, în clădirea pe care Becali o folosește ca birou. Ionuț și-a făcut până acum practica la grupele de juniori ale roș-albaștrilor.

S-ar simplifica metoda de conducere a echipei întrucât Becali e nevoit acum să-l sune direct pe "principal" ca să transmită indicații. Spre exemplu, informează sursa citată, la jocul cu Viitorul, 2-2 în play-off la Ovidiu, Dică a lipsit din vestiar în pauză, ceea ce i-a surprins pe jucători. Unul dintre fotbaliști l-a văzut pe tehnician în parcarea stadionului, vorbind la telefon cu patronul, care-i transmitea schimbările pentru partea secundă.

Becali a anunțat recent că îi va prelungi contractul lui Dică dacă va fi de acord cu anumite condiții. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel