Urmărește emisiunea live


FCSB. Becali, anunț. S-a DECIS soarta lui Dică

nicolae dica
nicolae dica

FCSB a câștigat la Craiova și păstrează șanse la titlu în ultima etapă. Pentru câștiga e nevoie ca Viitorul să o încurce în ultima etapă pe CFR în Gruia și, desigur, FCSB să se impună cu Astra.

„Deja șansele la titlu sunt 55 cu 45 la sută. Am mare încredere în Viitorul, pentru că are două motive: unul = 200.000 de euro pentru locul 3, iar celălalt - ei nu mai joacă turul I, joacă direct turul II preliminar în Europa League. E un mare interes pentru ei.

Acum presiunea este pe CFR Cluj. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, iar presiunea mare e a lor. Viitorul are jucători foarte rapizi, care pot câștiga foarte ușor acest meci.

Dică a demonstrat că nu este un antrenor fricos. A fost inspirat astăzi, a făcut schimbările potrivite. O să plece Alibec, iar Dică rămâne antrenor. Nu a fost o luptă între ei doi. I-am făcut hârtia pentru un club din Franța, pentru 1.700.000 milioane de euro, cât am dat el. La revedere cu cocoloșeala. Zeci de oameni care muncesc să fie la cheremul lui. O să scăpăm de el. Dică va rămâne antrenor. Așa a zis Vasi. Orice s-ar întâmpla, va rămâne", a declarat Becali la Pro X, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel