FCSB. Alibec, transfer iminent. Va lucra din nou cu Șumudică

alibec
alibec

Coșmarul lui Alibec la FCSB se apropie de sfârșit. Mai mult, vârful ar urma să fie pregătit din nou de Marius Șumudică, antrenorul sub care a cunoscut cele mai bune performanțe din carieră.

Atacantul adus de la Astra pentru două milioane de euro va lucra din nou sub comanda lui Marius Şumudică, dar de data aceasta în Turcia. Cei doi vor ajunge Bursaspor, echipa fostului internaţional Bogdan Stancu.

Alibec se va despărţi de FCSB în această vară, aşa cum a anunţat Gigi Becali, iar atacantul care a dat cel mai bun randament sub comanda lui Marius Şumudică va lucra din nou cu antrenorul său preferat. Potrivit Telekom Sport, citată de Prosport, turcii de la Bursaspor sunt aproape de a-i avea pe amandoi, în Turcia. FCSB s-ar fi înţeles deja cu Bursa, susţine sursa citată.

Bursaspor este fostă campioană a Turciei şi îl are în lotul pe românul Bogdan Stancu, pe care Alibec îl cunoaşte de la echipa naţională. Denis Alibec va fi antrenat acolo de Marius Şumudică, tehnician care s-a despărţit de Kayserispor şi urmează să fie prezentat la Bursaspor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel