FCSB. Alibec, ca plecat: I-am promis că-l duc în altă parte

denis alibec
denis alibec

Agentul lui Denis Alibec, Florin Lovin, a vorbit despre situaţia şeptarului de la FCSB, căruia i-a promis că îl va duce la o altă echipă, pentru a-şi relansa cariera.

"Încerc să fiu prietenul lui Denis, mai mult decât agentul lui. E clar că el greşeşte, această relaţie bolnăvicioasă nu are cum să ducă la ceva bun. I-am promis lui Denis că o să-l duc în altă parte, dar cei de la Steaua n-au fost deshişi către un împrumut. E clar că el greşeşte, e clar că ce face nu e bine. E de datoria mea, ca agent şi ca prieten, să am grijă de el. Îl sprijin, încerc să-i explic să facă lucrurile altfel. Din păcate, nu avem rezultate pe această parte", a spus Lovin, pentru Telekom Sport, potrivit Prosport.

[citeste si]

Alibec traversează un sezon modest în tricoul vicecampioanei. Cel care în stagiunea precedentă ajunsese cel mai valoros jucător din Liga 1 a marcat un singur gol în noul sezon al campionatului, în deplasarea de la Mediaş, câştigată cu 2-0. Patronul FCSB a spus în câteva rânduri că a refuzat oferte imense pentru Alibec, iar cota atacantului a scăzut simţitor în ultima perioadă, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel