FCSB, adversar în Europa League. Partidă fără istoric

europa league
europa league

FCSB va debuta în preliminariile Ligii Europa încă din turul 2, urmând să joace în compania câştigătoarei dintre Rudar Velenje (Slovenia) şi Trei Fiori (San Marino).

Joi, în primul tur, slovenii s-au impus cu scorul de 7-0 pe teren propriu. Returul va avea loc peste o săptămână, în San Marino.

Rudar a deschis scorul prin Milan Tučić, în minutul 33. După pauză, gazdele s-au dezlănţuit. Dominik Radic a majorat avantajul echipei sale în minutul 48, din pasa lui Robert Pusaver. La faza imediat următoare, vedeta lui Rudar, Djair Parfitt-Williams, a înscris pentru 3-0. Djair Parfitt-Williams a semnat cu Rudar Velenje în luna februarie, din postura de jucător liber de contract. Atacantul originar din Bermuda a fost crescut în academia lui West Ham, unde a evoluat doar pentru echipa de rezerve, în Premier League 2, nu şi pentru echipa de seniori, informează Prosport.

Meci fără istoric

Rudar a continuat să atace, iar Milan Tučić a reuşit dubla cu jumătate de oră înainte de final. După golul de 4-0, elevii lui Marijan Pušnik au luat piciorul de pe acceleraţie. Intrat în minutul 72, fundaşul lateral Nicola Della Valle a înscris în propria poartă la scurt timp de la introducerea sa. Radic a reuşit şi el dubla în minutul 78, iar ca totul să fie complet, Solomun a marcat pentru 7-0 cu cinci minute înainte de final. E cea mai categorică victorie înregistrată de Rudar în cupele europene. Formaţia din Velenje a revenit în competiţiile continentale după o absenţă de patru ani, mai precizează sursa citată.

FCSB va debuta în noul sezon european pe 26 iulie, în deplasare, iar returul va avea loc pe 2 august, la Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel