FCSB, accidentări. Jucătorii, scenariu împotriva lui Becali

FCSB e măcinată de accidentări. Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, susține că a primit un mesaj din interiorul clubului.

Astfel, mulți jucători nu ar fi accidentați ci se dau accidentați, nemaidorind să joace. Aceștia ar fi nemulțumiți de desele critici pe care Becali le face în presă.

"Am primit un mesaj. De ce nu luaţi în considerare că s-ar putea ca unii dintre jucători să fie supăraţi și prin urmare accidentaţi? Ar putea fi supărați pe o persoană din club.

Poate au fost nişte critici la adresa unora sau poate că sunt supăraţi chiar pe patron. S-ar putea să fie unii dintre jucători care să se dea accidentaţi. Prea sunt multe aceste accidentări și prea sunt ieşite din tipar. Toate sunt în acelaşi timp. Eu cred în mesajul pe care l-am primit", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Benzar, Bălașa, Texteira, Gnohere, Budescu și Planici au probleme medicale în acest moment la FCSB. Interesant este că Becali chiar l-a acuzat pe Alibec că se dă accidentat ca să nu joace, nemulțumit fiind de statutul de rezervă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel