FCSB - Sepsi OSK, rezultat final în ultima etapă a turului

FCSB a terminat la egalitate cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 1-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, la Mogoşoaia, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

FCSB a deschis scorul prin fundaşul Iulian Cristea (30), care a reluat în plasă o minge centrată de Florinel Coman. Sepsi OSK a reuşit egalarea rapid, prin guineeanul Boubacar Fofana (37), din centrarea lui Florin Ştefan.

Oaspeţii au avut două ocazii mari de a preluat conducerea în min. 72, când Andrei Vlad a respins şutul lui Bryan Nouvier, iar apoi Pavol Safranko a şutat pe direcţia goalkeeper-ului. FCSB a trecut pe final pe lângă golul victoriei, dar portarul Roland Niczuly a respins mingea expediată de Olimpiu Moruţan, iar apoi Panagiotis Deligiannidis a degajat de pe linia porţii.

Antrenorul echipei covăsnene, Leo Grozavu, a fost trimis în tribună pentru proteste în repriza secundă. FCSB încheie turul pe primul loc după acest rezultat de egalitate. Sepsi OSK e neînvinsă de şase etape, în care are trei victorii şi trei egaluri, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel