FC Timişoara şi Steaua au pregătit meciul direct din campionat în Republica Moldova

Echipa de pe locul secund al clasamentului Ligii I, FC Timişoara, a disputat, azi, un meci de pregătire la Chişinău, cu Zimbru. Victoria a revenit bănăţenilor, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Zăgrean, în minutul 90.

Antrenorul Dusan Uhrin a folosit următoarea formaţie: Taborda - Krejci (Scutaru '46), Luchin, Ghionea (Cisovsky '46), Ignjatijevic - Curtean (Helder '65), Burcă, Tameş, Rocha (Popovici '65) - Magera (Zăgrean '46), Axente (Matei '68).

FC Timişora se pregăteşte pentru întâlnirea de pe teren propriu de sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 19.30, cu Steaua. Steliştii au jucat şi ei, sâmbătă, un amical în Republica Moldova, tot pe terenul celor de la Zimbru, dar în compania Daciei, pe care l-a câştigat cu 4-0.

„Trebuie să piardă şi ei odată şi-odată. Sper să fim noi cei care le punem punct seriei de invincibilitate. Dar dacă nu vom face o partidă foarte bună, nu avem nicio şansă să câştigăm. Timişoara, chiar şi fără Zicu şi Bourceanu, rămâne cea mai tare echipă din acest campionat”, a spus Mihai Stoica, managerul general al Stelei, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel