FC Timişoara şi Gloria Bistriţa au fost retrogradate. Nu au primit licenţa de club profesionist

fc timisoara
fc timisoara

Comisia de Apel pentru acordarea licenţelor de club profesionist a decis să nu acorde licenţa de club profesionist următoarelor grupări: FC Timişoara şi Gloria Bistriţa.

Drept urmare, FC Timişoara şi Gloria Bistriţa vor fi retrogradate din Liga I. Decizia este definitivă şi nu va putea fi contestată nici la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În cazul SC Fotbal Club Timişoara, apelul declarat de FRF, a fost admis şi a fost desfiinţată prima decizie. Timişoara şi Gloria Bistriţa nu au luat licenţa!”, a declarat Alexandru Mincu, preşedintele Comisiei de Apel.

Iniţial, FC Timişoara şi Gloria Bistriţa primiseseră licenţa, dar decizia a fost contestată de Administraţia de licenţiere, condusă de Viorel Duru.

În consecinţă, Sportul Studenţesc va rămâne în Liga I, deşi a fost clasată pe pe ultimul loc, întrucât Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti şi Unirea Urziceni nu au licenţă.

În cupele europene, Oţelul Galaţi va participa direct în grupele Ligii campionilor, FC Vaslui, în turul 3 preliminar al Ligii campionilor, Rapid şi Steaua, în play-of-ul Ligii Europa, Dinamo, în turul 3 preliminar al Ligii Europa, şi în premieră Gaz Metan Mediaş, în turul 2 al Ligii Europa.

Citeşte şi:

Steaua, Dinamo şi Rapid vor să împartă jucătorii de la FC Timişoara

Marian Iancu, finanţatorul Timişoarei, declară război împotriva FRF

Momentul zero în fotbalul românesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel