FC Timişoara a zdrobit Universitatea Craiova: 4-0

Echipa FC Timişoara a învins, azi, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova cu categorucul scor de 4-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Zicu, în minutul 36, Magera, în minutele 40 şi 56, şi Goga, în minutul 90.

Patronul Universitării Adrian Mititelu era extrem de dezamăgit după meci. „Am făcut un meci extraodinar de slab. Nu am recunosc echipa. N-am avut nicio ocazie de a marca, am jucat haotic, iar golul doi l-am primit după o fază de cascadorii râsului. Totuşi nu cred că suntem mai aproape de retrogradare. Sper ca echipa să-şi revină”, a spus Mititelu la Digi Sport.

În schimb, patronul clubului timişorean, Marian Iancu, s-a declarat extrem de mulţumit. „Da, acum chiar sunt mulţumit. Trebuie să-i felicit pe jucători, pe antrenori, pe suporteri, care au revenit pe stadion. Trebuie să-l felicit şi pe Sabău, pentru că a reuşit să învingă Oţelul şi să ne permitem să ne apropiem de locul I. Să revenim la jocul nostru, dăm patru goluri, ratăm zece”, a declarat Iancu la Sport.ro.

FC Timişoara ocupă locul 2, cu 43 de puncte, la doar două de liderul Oţelul, în timp ce Universitatea Craiova este pe poziţia a 14-a, prima de deasupra liniei retrogradării, cu 21 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel