FC Braşov detoneză ”bomba” în Ghencea: 3-0 cu Steaua. Gigi Becali a răbufnit: “Sunt un mare dobitoc!”

FC Braşov a realizat cea mai mare surpriză a campionatului. A învins Steaua cu scorul de 3-0 (2-0) pe stadionul din Ghencea. Golurile au fost marcate de Cristescu, în minutul 30, Teixeira 34, în minutul 34, şut la vinclu de la 25 de metri, şi Oros, în minutul 63. Din mintul 66, steliştii au jucat cu un om în minus, fundaşul George Galamaz fiind eliminat pentru un fault ca ultim apărător.

Gigi Becali a plecat imediat după marcarea golului doi al oaspeţilor. “Nu suport aşa ceva, nu e posibil, nu mai stau pentru că nu am ce vedea la meciul ăsta. Burdujan a jucat şapte mingi, Dică a jucat şase, nu au fost în stare să obţină măcar un corner. Au stricat toate mingiile. Sunt un mare dobitoc! De ce dracului l-oi fi adus înapoi pe Dică nu pot să-mi dau seama. Poate să fie lider în vestiar, dar ce facem, jucăm cu el titular tot timpul?”, a spus patronul stelist pentru gsp.ro. Întâmplător sau nu, Burujan şi Dică au fost schimbaţi la pauză de antrenorul Marius Lăcătuş cu Nicoliţă şi Surdu.

Braşovenii nu mai bătuseră pe Steaua, în deplasare, de 41 de ani. În urma acestui rezultat, Steaua ocupă locul 6, cu 32 de puncte, iar FC Braşov, poziţia a zecea, cu 24 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel