FC Barcelona - Real Madrid. Zidane: Pregătim finala

Derby-ul cu FC Barcelona este, pentru Real Madrid, un meci de pregătire înainte de finala Champions League. 

Având în vedere că sunt deja campioni, catalanii tratează cu mai multă relaxare ca de obicei derby-ul cu FC Barcelona programat duminică. Zinedine Zidane, antrenorul echipei madrilene a recunoscut că partida suscită "mai puţină efervescenţă" întrucât catalanii sunt deja campioni, acesta intenţionând să se folosească de acest meci fără miză pentru "a pregăti" finala Ligii Campionilor cu Liverpool de la finele lunii mai, relatează AFP. 

Cu gândul la finala Champions League

"Acest clasico nu mai are o miză contabilă, deci anul acesta, întrucât campionatul este decis, este mai puţină efervescenţă. Este normal în acelaşi timp. Dar înainte de meci lucrurile stau aşa, dar când vom începe probabil că nu va fi chiar aşa. Eu nu m-am gândit să joc cu echipa B, cu mine asta nu se va întâmpla. Ne mai rămân patru meciuri şi trebuie să jucăm cât mai bine posibil.

[citeste si]

Trebuie să terminăm cât mai sus posibil în clasament şi, mai ales, ce mă interesează, este să pregătim finala Ligii Campionilor. Iar asta se face cu o intensitate de meciuri, sunt convins. Avem un meci de jucat duminică şi trebuie să ne pregătim să-l disputăm cu intensitate, pentru că doar aşa ne pregătim finala", a afirmat Zidane. 

În finala din data de 26 mai, de la Kiev, Liverpool o va înfrunta pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel