Fault criminal în Liga I: Cadu i-a rupt 5 dinți unui adversar. Video

Derby-ul etapei a 20-a din Liga I1 a oferit, luni seara, imagini șocante. Partida dintre FC Vaslui și CFR Cluj a fost marcată de intrarea criminală a căpitanului de la CFR, Ricardo Cadu, asupra fundaşul Vasluiului, Jivko Milanov. În urma intervenției lui Cadu, bulgarul de la Vaslui a rămas fără cinci dinți.

[caption id="attachment_287469" align="aligncenter" width="640"] Cei doi dinți ai lui Milanov, scoși în momentul loviturii lui Cadu. Alți trei au fost rupți și scoși la spital[/caption]

Bulgarul a ajuns imediat la spital şi a rămas fără 5 dinţi după intervenţia lui Cadu. El a refuzat aseară internarea la spitalul din Vaslui unde i s-au făcut primele investigaţii şi a plecat să-şi repare dantura la Sofia. Milanov nu e prima victimă a lui Cadu: pe lista acestuia s-au înşirat, de-a lungul timpului, Claudiu Niculescu, Herea, Sânmărtean, Burdujan, Cesinha, Brandan ori Arthuro.

„Cadu să stea suspendat până îi cresc dinţii lui Milanov”, a reacţionat antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, după meci.

Căpitanul celor de la CFR Cluj nu înţelege de ce e atacat atât de dur şi se scuză spunând că a vrut să lovească mingea, nu să intre tare la adversar.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Vreau să-l sun pe Milanov să-mi cer scuze. Trebuie să ştie că n-a fost nimic intenţionat. Am vrut să lovesc mingea, nu l-am văzut şi a ieşit o accidentare urâtă. Nu mă interesează ce spune lumea, vreau să-i cer scuze jucătorului de la Vaslui, să vorbesc cu el”, a declarat Cadu, conform gsp.ro.

Vezi aici faultul lui Cadu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel