Farmexim aniversează 27 de ani de activitate

Ovidiu Buluc, fondator și director general al Farmexim
Ovidiu Buluc, fondator și director general al Farmexim

Farmexim, primul distribuitor de medicamente din România, înființat la 11 iulie 1990, aniversează astăzi 27 de ani de la înființare. 

Pornit ca o mică afacere locală, Farmexim este astăzi unul dintre cele mai importante grupuri de companii din piața farmaceutică românească și un jucător important al economiei naționale, cu o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de 544 milioane Euro.

Grupul Farmexim este compus din trei companii cu notorietate la nivel național:

• Farmexim S.A. – distribuitor și importator de medicamente și produse farmaceutice

• Help Net Farma S.A. – lanț de farmacii, cu peste 200 de unități

• Green Net S.A. – distribuitor și importator de produse naturale și dezvoltator al parfumeriilor Beautik Haute Parfumerie.

"Farmexim are în spate 27 de ani de muncă susținută, consecventă, cu pasiune și dorință de a face ceva durabil. Nu a fost ușor, dar am trecut peste lunga și complicata perioadă de tranziție și peste toate momentele dificile printr-o dezvoltare organică și, iată, rezultatele muncii noastre se văd, căci Farmexim este astăzi o companie mare, solidă, o afacere românească 100%, un exemplu pentru orice antreprenor cu aspirații." Ovidiu Buluc, fondator și director general al Farmexim.

După 27 de ani de activitate, distribuitorul de medicamente Farmexim S.A. este reprezentat în cifre astfel:

• 3900 de clienți (farmacii, depozite de medicamente, plafare și spitale) cu 6600 de puncte de livrare;

• 12 puncte de lucru în principalele orașe ale țării;

• 18% cotă de piață în retail;

• 7000 de produse în portofoliu;

• 250 de producători furnizori; • 800 de angajați și colaboratori;

• 350 de autovehicule în flota dedicată transportului de medicamente.

În plus, anul acesta, în luna martie, Farmexim S.A. a lansat Benefica - parteneriatul dedicat farmaciilor care vor să facă performanță rămânând independente. Gândit pe o structură modulară și flexibilă, acest program este umbrela sub care Farmexim S.A. dezvoltă împreună cu clienții activități interconectate, cu scopul de a-i ajuta să atingă fiecare cea mai bună formă a afacerii lor și să-și mențină independența, numele și tradiția dezvoltate până acum. Fie că este vorba despre consultanță în domeniile de interes cu impact în afacerea de farmacie, despre programe de training și dezvoltare pentru administratorii și personalul de farmacie sau despre facilitarea accesului la manifestări științifice, Farmexim S.A., prin Benefica, va oferi sau facilita servicii care să aducă valoare afacerii farmaciei independente. La momentul actual sunt peste 350 de farmacii independente parteneri ai Farmexim S.A. în programul Benefica.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy