Fără penali. Radu Oprea: USR a boicotat propria inițiativă

Senatorul Radu Oprea comentează cele întâmplate astăzi în Parlament, atunci când trebuia să se dea un vot pe iniţiativa "Fără penali în funcţii publice".

"Astăzi, la Senat, USR a boicotat propria inițiativă parlamentară "fără penali în funcții publice". PSD a votat această inițiativă la Camera Deputaților și am fi votat și astăzi.

Mai mult decât atât, pe listele noastre de candidați nu se află nicio persoană trimisă în judecată. Însă pe listele PNL, da. De aceea, nici PNL nu au fost prezenți la vot. Un jurnalist mi-a spus că cei de la USR erau în clădirea Parlamentului, deci la muncă. I-am replicat că atunci când eram student eram prezenți doar cei din sala de curs, nu și cei care jucau cărți în bar. Dezbaterea și votul au loc în sala plenului: PSD a fost prezent, USR și PNL au chiulit.

Aceasta este unica realitate a zilei de astăzi, chiar dacă unii se chinuie să ne explice că albul e negru. P.S. I s-or fi înmuiat genunchii lui Dan Barna de când a anunțat că se așteaptă să fie chemat la DNA? Oare USR să fie condus de un penal?", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel