Fapt fără PRECENDENT în România. Ciolacu, răspuns la întrebarea lui Chirieac despre Iohannis

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a răspuns la întrebările analistului politic Bogdan Chirieac, în platoul Antena 3.

„În cazul în care nu veți reuși să-l clintiți pe domnul președinte Klaus Iohannis, în ciuda argumentelor pertinente care există în acest moment, încercați să vă adresați atunci și Bruxellesului, Parlamentului European, veți face demersuri externe pentru a opri, în România, acest ritm fără precedent al infectărilor și al deceselor? Că până la urmă pierdem vieți omenești, multe vieți omenești, în fiecare zi”, a întrebat Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Reproșuri pentru președinte

„Niciodată nu ne-a chemat să se sfătuiască cu noi. Mă uitam la președintele Iohannis, de câte ori iese să ne spună să purtăm mască sau să ne spălăm pe mâini, atunci când nu înjură PSD. Nu l-am văzut cu niciun specialist din România sau totuși să vină cu informațiile așteptate de către români”, a răspuns Marcel Ciolacu, explicând că Klaus Iohannis nu a avut un dialog deschis cu opoziția.

Parlamentul nu poate fi legitim cu 10% prezență la vot

„PSD este pregătit de alegeri. Marea problemă este că președintele Klaus Iohannis dorește un Parlament legitim. Cum să fie un Parlament legitim dacă se prezintă 10% la alegeri? De fapt, e o mascaradă. E o forțare, o încercare de a avea toată puterea din statul român în mâinile sale. Are guvernul său, vrea și Parlamentul său, are și președinția. Din momentul acela, vor face tot ce doresc. Dacă asta își doresc, românii, atunci vom merge la vot și vom constata acest lucru. Dar eu nu cred că românii își doresc acest lucru”, a conchis liderul social-democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel