Fanii Simonei Halep, INDIGNAȚI după eliminarea de la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminată de Samantha Stosur, 7-6 (0), 6-3, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, meciul fiind întrerupt de două ori de ploaie, prima oară duminică, a doua oară marţi.

Fanii româncei și-au arătat revolta pe pagina de Facebook unde o susțin. Ei se plâng de faptul că turneul de la Roland Garros nu a fost organizat așa cum ar fi trebuit.

"Conditiile si circumstantele in care s-a jucat acest meci se cunosc, putem sa vorbim pe marginea lor zile intregi, dar nu cred ca mai are rost",

"E ghinion, nimic mai mult. Grand slam-ul va veni in mainile lui Halep cand nu ne vom astepta. Toti avem un gust amar dupa meci, dar de data aceasta Simona nu a pierdut pe buna dreptate.Nimeni nu cred ca joaca bine pe zgura uda (poate doar Stosur). French Open e doar un turneu, nimic mai mult. La 5-3 pentru Halep in primul am crezut ca se va intampla o poveste asemanatoare meciului cu Kuznetsova. Din pacate, am presimtit corect...",

"Acest turneu e o bataie de joc la adresa jucatorilor si a (tele)spectatorilor.Ce joc e acela care e fragmentat in nu stiu cate reprize? Se joaca o jumatate de ora, apoi se intrerupe, jucatorii asteapta in vestiare cateva ore, dupa care sunt anuntati ca meciul s-a anulat. A doua zi, vin la teren, asteapta iar cateva ore si sunt anuntati ca toate meciurile se anuleaza. A treia zi joaca 30 de minute, iar se intrerupe. Avand in vedere prognoza, ca pana asambata va ploua masiv, cel mai corect are sa se decida suspendarea turneului si reluarea lui duminica. Practic, se juca saptamana a doua cu o pauza de o saptamana. Ar fi fost cinstit si corect fata de toata lumea" - au fost doar câteva din comentariile făcute pe grupul de susținere pentru Simona Halep.

Partida a fost întreruptă prima oară de ploaie duminică, la scorul de 5-3 pentru româncă, iar luni nu s-a putut juca niciun meci la Openul Franţei, din cauza ploii.

Marţi, Stosur a dominat categoric jocul şi a revenit, câştigând trei ghemuri la rând, înainte ca Halep să reuşească un break şi să trimită setul în tiebreak, acolo unde nu a reuşit însă să ia niciun punct.

Australianca a început cu break setul al doilea, iar jocul s-a întrerupt când Stosur conducea cu 3-2. Stosur, cap de serie nr. 21, a fost mai bună şi după reluarea partidei şi s-a impus în final cu 7-6 (0), 6-3, după o oră şi 46 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel