Familia Natanticu vs surorile Buble. Noi tensiuni la ASIA EXPRESS

Ediția de luni seară Asia Express - Drumul Împăraților a stabilit ordinea clasamentului.  

O primă echipă a obținut imunitatea și și-a asigurat pașaportul de trecere către țara și etapa următoare. Mihai și Elwira Petre sunt primul cuplu de vedete ce va concura mai departe pe Drumul Împăraților, în Georgia, iar pentru restul lupta acerbă pentru cele două imunități rămase continuă.

Audiențe

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare a doua ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului din mediul urban. 

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.4 puncte de rating și 26.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 25% cota de piață. Şi la orașe, a doua ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7.2 puncte de rating și 18.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.1 puncte de rating și 18 procente din cota de piață. În minutul de aur, 22:09, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor. 

Joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble

În seara aceasta, de la 20:30 pe Antena 1, ediția va începe cu un joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble: ”Dacă vom câștiga, vom primi și pietre, iar Irina ne-a anunțat că vom avea un avantaj mare la plecarea la imunitate. Iar pentru asta ne dorim cel mai mult să câștigăm jocul de amuletă”. Într-un sat de munte, în ținutul tribului Chepni, cele două cupluri de vedete se vor întrece într-un joc de atenție, dexteritate și rapiditate. În vreme ce un concurent va fi nevoit să ofere informații prin intermediul unui walkie-talkie, al doilea va căuta să îndeplinească toate sarcinile în cel mai scurt timp, în funcțiie de indiciile primite. Ce echipă va câștiga amuleta, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, începând cu 20:30. 

Tot diseară, cei din fața micilor ecrane vor afla și numele celei de-a doua echipe ce va obține imunitatea.

Un alt cuplu de vedete își va securiza locul în joc în următoarea țară de pe Drumul Împăraților- Georgia. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție a celui mai dur reality-show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel