Familia Iohannis, scoasă afară din imobilul pierdut în instanță

Familia  Iohannis a pierdut în instanţă unul dintre imobilele deţinute în Sibiu, iar acum Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice cere Oficiului Judeţean de Cadastru să-i radieze pe cei doi din cartea funciară.

AJFP a solicitat în dată de 25 martie 2016 radierea din cartea funciară a dreptului de propietate al soţilor Iohannis, în cazul imobilului din centrul Sibiului pierdut în instanţa anul trecut, se arată într-un răspuns al instituţiei transmis HotNews.ro.

"Prin adresa nr. SBG_DEX 6848 /25.03.2016 Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu a solicitat Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu radierea din cartea funciară a dreptului de propietate al piritilor Bastea Ioan, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner care au avut calitatea de cumpărători.", se arată în răspunsul AJFP.

[citeste si]

După efectuarea acestor operaţiuni, AJFP mai precizează în răspunsul transmis HotNews.ro că urmează să evalueze imobilul şi să-l valorifice prin vânzare. Radierea dreptului de proprietate a familiei Iohannis din cartea funciară reprezintă demersul oficial prin care statul intră efectiv în proprietatea imobilului de pe stradă Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Soții Iohannis au pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Balcescu, nr. 29, din Sibiu, in noiembrie 2015 printr-o decizie a Curtii de Apel Brasov, dupa un proces care a durat 16 ani. In noiembrie anul trecut, Curtea de Apel a respins recursului formulat de sotii Iohannis si mentinut decizia Tribunalului Brasov, din 2014, prin care contractul de vanzare-cumparare a imobilului din Sibiu a fost anulat. Presedintele Iohannis s-a declarat atunci nemultumit de decizia instantei din Brasov si a anuntat ca va apela la o cale extraordinara de atac, respectiv contestatia in anulare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel