Faliment RADET - caloriferul vedetă din biroul primarului. Gabriela Firea, atac la PNL: Aceste lucruri nu se spun!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a reacționat după ce a fost atacată în mediul online cu privire la caloriferul din biroul său.

'Ieri, a făcut vâlvă pe Facebook bietul calorifer. E mare păcat că aici a ajuns politica, influencerii, care le știu pe toate și care vorbesc despre orice, în necunoștință de cauză, cu superficialitate maximă. Vă promit că voi reacționa și mă voi apăra de fiecare dată. Nu am de ce să mă ascund. Sunt un om normal. (...) Acest calorifer a ajuns o mare știre națională. (...) RADET a fost condus aproape 15 ani de PNL. Aceste lucruri nu se spun! Nu sunt străini de jaful de la RADET! Colegii de la ELCEN sunt și ei vinovați pentru că nu Gabrilea Firea sau Primăria au închis două din cele 6 CET-uri.' a spus Gabriela Firea.

'Au rămas 2 milioane de abonați la RADET doar cu 4 CET-uri (n.r centrale electrice de termoficare). Din acest motiv sunt și atât de multe avarii la țevi vechi de 50-60 de ani (...) Iar, acum, în 3 ani de când sunt primar îmi cere toată lumea să dau socoteală ca și cum aș fi primar de 30 de ani! Aceste conducte nu se pot repara în 3 ani!' a spus Gabriela Firea, într-un live pe pagina sa de Facebook.

'Ce buget, ce asumare, ce legi electorale, ce trafic si poluare???!! Ieri, tot fb-ul “canta” balada caloriferului! Ca sa vedeti cat de puerili au ajuns unii postaci si chiar influenceri... Asadar, suntem acum in direct atat eu, cat si caloriferul-vedeta!' a fost postat în descrierea live-ului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel