Falcao face istorie: cinci goluri într-un meci din Spania - Video

Columbianul Radamel Falcao a intrat în istoria lui Atletico Madrid, după meciul cu Deportivo la Coruna din campionatul Spaniei, în care „Tigrul” a marcat cinci din cele șase goluri ale echipei sale.

Atletico Madrid a câștigat la scor de tenis, 6-0, meciul cu Deportivo la Coruna, în care atacantul columbian a devenit primul jucător al lui madrilenilor care înscrie 5 goluri într-o partidă din Primera Division. De altfel, sudamericanul este primul jucător de la Fernando Morientes încoace care marcehază de cinci ori într-un meci de campionat. În 2012, Falcao are 47 de goluri marcate pentru echipa de club şi pentru naţională.

Cu 7 victorii în 7 meciuri de campionat pe „Vicente Calderon”, jucătorii lui Diego Simeone au deschis scorul la jumătatea primei reprize. Diego Costa a marcat cu capul din careul mic, după un corner executat de Koke.

Cinci minute mai târziu, Falcao şi-a început recitalul. El Tigre a înscris pe contraatac, tot după o pasă decisivă a lui Koke. Cu 3 minute înaintea pauzei, Falcao a marcat cel mai frumos gol al meciului, cu un şut puternic din afara careului.

La 20 de minute de la reluare, Falcao a obţinut şi a transformat un penalty, ducând scorul la 4-0. Dupa încă 3 minute, columbianul a înscris din nou. Aranzubia a respins şutul lui Arda Turan, iar Falcao a marcat cu capul, din plonjon. Tot atacantul lui Atletico a semnat şi ultimul gol al meciului. În minutul 71, după ce a evitat atacurile a doi adversari, l-a învins pe Aranzubia cu un şut de la marginea careului mic.

Cu 16 goluri în 15 etape, Falcao l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor, iar Atletico a obţinut prima victorie, după două înfrângeri consecutive, suferite în campionat şi în UEFA Europa League.

Vezi prestația incredibilă a lui Radamel Falcao din partida cu Deportivo la Coruna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel