Falcao, autorul primului hat - trick din Primera Division

falcao
falcao
[caption id="attachment_225907" align="alignleft" width="275"] Sursa foto: Mediafax[/caption]

Goluri multe în Primera. Falcao a marcat de 3 ori în poarta celor de la Bilbao, Messi are 4 goluri, după două etape, Aguilar a reuşit o dublă pentru Deportivo.

Autor: Diana Neacşu

Columbianul Radamel Falcao a reuşit prima triplă a campionatului, în ultima partidă a etapei a doua din Spania, Atletico Madrid - Athletic Bilbao (4-0), o reeditare a întâlnirii din finala Europa League, de la Bucureşti.

Un şut cu dreptul, un voleu şi transformarea unui penalty i-au adus trei goluri lui Falcao. Este primul jucător care reuşeşte să marcheze de trei ori într-un meci în acest sezon de Primera. Pentru columbian este al treilea hat- trick de când a venit la Atletico, acum un an.

Cel mai bun marcator din campionatul spaniol, după cele două etape jucate este Leo Messi, cu 4 goluri. Argentinianul a reuşit câte o dublă cu Real Sociedad şi Osasuna.

Madrilenul Higuain a marcat şi el două goluri în acest început de sezon pentru Real, unul contra Valenciei, celălalt în deplasarea de la Getafe.

Abel Aguilar, un alt columbian a reuşit o dublă pentru Deportivo La Coruna, contra celor de la Valencia, iar brazilianul Leo Baptista a marcat la debutul său pentru Betis.

Toţi marcatori menţionaţi mai sus sunt sud-americani. Se pare că au obişnuit Europa cu magia lor, în toate campionatele europene importante, regăsindu-se sud-americani printre marcatorii din această etapă.

În Premier League, argentinianul Tevez a marcat pentru City, compatriotul său Franco Di Santo pentru Wigan.

În Serie A, atacantul argentinian Diego Milito şi brazilianul Coutinho au marcat pentru victoria Interului de la Pescara. Şi pe Olimpico din Roma, în partida AS Roma-Catania au marcat doi sud-americani: Pablo Daniel Osvaldo şi Nico Lopez. Brazilianul Hernanes a înscris  pentru Lazio, în timp ce peruanul Rinaldo Cruzado a marcat pentru Chievo. Uruguayanul Cavani a marcat al treilea gol al celor de la Napoli în victoria cu Palermo.

În Bundesliga, venezueleanul Juan Arango a marcat în victoria celor de la Borussia Mönchengladbach contra celor de la Hoffenheim (2-1).

În Portugalia, Porto a învins cu 4-0 Vitoria Guimaraes graţie dublei semnate de argentinianul Lucho Gonzalez şi golurilor marcate de brazilianul Hulk şi columbianul Jackson Martinez. Pentru Benfica au marcat de asemenea doi argentinieni: Eduardo Salvio şi Enzo Perez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel