Falcă, atacat de USR după ce a semnat pentru campania "Fără penali în funcții publice"

Sursa foto: Aradon.ro
Sursa foto: Aradon.ro

Falcă a primit o reacție la care nu se aștepta. Mai mulți membri ai USR l-au criticat dur după ce a semnat pentru campania "Fără penali în funcții publice".

Primarul Aradului, Ghoerghe Falcă, a semnat pentru campania "Fără penali în funcții publice" a Uniunii Salvați România, însă reacția nu a fost nici pe departe cea pe care, probabil, o aștepta. Liberalul a fost imediat luat la țintă de câțiva membri ai USR care l-au atacat puternic în mesajele făcute publice, potrivit Arad.on.

"Semnătura dată de ochii și gura lumii de acest fariseu"

"Gestul de astăzi al primarului Aradului, la peste cinci luni de la începutul campaniei de strângere de semnături, a fost echivalent cu tăierea acelei panglici la toaleta inaugurată de primarul din Piatra Neamț. Același penibil, aceleași reflexe de prădător politic, același dispreț față de decență", a declarat senatorul Adrian Wiener.

„Marele câștig al acestui gest nu este semnătura dată de ochii și gura lumii de acest fariseu, ci faptul că domn (încă) primar a putut vedea «la picior» starea deplorabilă a orașului pe care îl guvernează de 14 ani. Au mai rămas 22 de luni", a spus deputatul Sergiu Vlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel