FAKE NEWS. Lia Olguța Vasilescu: Paște fericit și vouă, cârcotașilor!

Lia Olguța Vasilescu a dezmințit un fake news care, din când în când, revine pe unele site-uri de știri.

După ce starea gazonului a fost aspru criticată de fotbaliști și mass-media, a venit rândul structurii arenei să aibă de suferit, după cum se arată pe pagina de Facebook "Craiova Cetatea Banilor". Lucrurile ar putea să pună în pericol securitatea fanilor; dacă nu în acest moment, în viitor. Iar dacă luăm în calcul că stadionul a fost inaugurat în toamnă, lucrurile capătă o altă dimensiune. Nu putem decât să ne întrebăm în ce stadiu va fi arena peste 10 sau 15 ani, a scris un anumite site.

[citeste si]

"Poate unii dintre dumneavoastră, mai țineți minte că anul trecut am semnalat niște stâlpi dezaxați la Inelul Perimetral de la Stadionul Nou din Craiova? La nici 6 luni de atunci, iată că eforturile excentrice au solicitat betonul "de calitate" până la distrugere ! Grinzile s-au fisurat ! Armăturile sunt deja dezvelite, deci în parte nu îşi mai îndeplinesc rolul ! În plus sunt expuse la coroziune", notează oltenii, pe pagina de Facebook "Craiova Cetatea Banilor".

Reacția ministrului Muncii

Lia Olguța Vasilescu a reacționat: "Șiiiiiiiii... iar se prăbușește stadionul de la Craiova! Specialiștii de la un site "mititel" ne asigura... și găsesc suficienți naivi sa facă știri... Paste fericit și vouă, cârcotașilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel