Fake news despre Florin Salam și nunta lui Dragnea Jr.-video

Un site de știri a scris că Florin Salam a cântat la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, niște versuri oribile la adresa diasporei. 

”Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul... Pot să cânt și eu o strofă? Nu e por#no... E un pic așa... deplasată, dar și ăștia au zis mu#e PSD. Lalalaila... Să vină diaspora... că noi ne piș#m pe ea”, spunea un lăutar. 

În realitatea, clipul care circulă pe Facebook este de la o petrecere unde au fost și simpatizanți PSD, dar și membri cum ar fi Nicolae Bădălău, dar nu este de la nunta fiului lui Liviu Dragnea. De altfel, nici cel care cântă nu este Florin Salam. În orice caz, versurile sunt blamabile.

Adrian-Claudiu Prisnel, parlamentar USR, a dat în circulație filmulețul având următoarea descriere:

”Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea" demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali.

I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.

Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul.

Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a scris politicianul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel