Fabrică de componente auto la Arad. Prima din Europa

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, s-a întâlnit, vineri, cu reprezentanţii unui mare producător japonez de componente auto, ai cărui principali clienţi sunt General Motors, Nissan şi Mazda, care va deschide la Arad primul său centru de producţie din Europa. 

"Producătorul japonez, a cărui reprezentanţă din ţara noastră se va numi Roki Romania Manufacturing, a închiriat pentru o perioadă de cinci ani un spaţiu de 5.500 mp în incinta parcului logistic şi industrial C.T. Park Arad, situat la ieşirea din municipiul Arad spre comuna Zădăreni, lângă autostrada paneuropeană A1 Nădlac - Deva - Sibiu, unde se va amenaja o fabrică de filtre pentru industria auto', a declarat Călin Bibarţ. 

În cadrul întâlnirii ce a avut loc la Primăria municipiului Arad, viceprimarul Călin Bibarţ, în calitate de reprezentant al administraţiei publice locale, i-a asigurat pe reprezentanţii producătorului nipon de tot sprijinul administraţiei locale, astfel încât fabrica să intre în producţie chiar din primăvara anului viitor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel