Fabregas la Manchester United, mutare-șoc în fotbalul mondial

Fabregas la Manchester
Fabregas la Manchester

Mijlocașul Cesc Fabregas s-ar putea întoarce anul acesta în Premier League, dar nu la fosta sa echipă, Arsenal, ci la rivala acesteia, Manchester United, care vrea să-l cumpere de la FC Barcelona, scrie The Independent.

The Evening Standard spune că echipa de pe Old Trafford a înaintat o ofertă Barcelonei pentru Fabregas, Manchester încercând să-și întărească pe cât posibil mijlocul. Mișcarea e făcută pentru a compensa într-o anumită măsură plecarea lui Sir Alex Ferguson și pentru a-i da un impuls noului manager, David Moyes. Ziarul relatează că Manchester rămâne, în continuare, interesată să-l întoarcă pe Cristiano Ronaldo în Premier League, de la Real Madrid.

Cesc Fabregas ar putea ajunge la Manchester la numai doi ai de la saltul din Emirates Stadium la Camp Nou, pentru 35 de milioane de lire. Barcelona încă le mai datorează tunarilor 5 milioane de euro și ar dori să scoată un profit de cel puțin 20 de milioane pentru internaționalul spaniol.

Fabregas nu a reușit să convingă la Barcelona, așa cum și-a propus, și suportă critici dure din partea fanilor pentru evoluția din acest sezon.

Presa a scris că Arsenal a impus o clauză în contractul de vânzare la Barcelona a lui Fabregas, potrivit căreia tunarii au prima opțiune în a-l aduce înapoi pe Emirates, în timp ce Arsene Wenger considera anul trecut că spaniolul se va întoarce la Arsenal într-o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel