Fabio Cannavaro a fost condamnat la închisoare pentru un motiv incredibil

Fostul internaţional italian Fabio Cannavaro a fost condamnat la închisoare, alături de soţia sa, Daniela, şi de fratele său, Paolo.

Poliţia din Italia l-a investigat pe Fabio Cannavaro, care este suspectat de evaziune fiscală, motiv pentru care autorităţile din Napoli i-au pus sechestru pe mai multe bunuri, în valoare de un milion de euro, scrie The Guardian, conform gsp.ro. Printre aceste bunuri se număra una dintre vilele fostului fundaș.

Lui Cannavaro i s-a interzis dreptul de a mai intra în casa din Posillipo, iar luna trecută a încălcat acest ordin. Ajuns la 41 de ani, fostul câştigător al Cupei Mondiale și a Balonului de Aur a mers la vilă pentru a face baie în piscină, ignorând decizia tribunalului, scrie The Mirror.

Din acest motiv, Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de închisoare, soţia şi fratele său primind şi ei câte o condamnare.

Cei trei au făcut apel, iar decizia a fost suspendată pentru moment, până când se va judeca apelul.

Fabio Cannavaro este primul fundaș din lume care a câștigat Balonul de Aur (în 2006) și este recordmenul de selecții la echipa națională a Italiei, cu care a devenit campion mondial în 2006. În prezent, fostul fundaș este antrenor la Guangzhou Evergrande.

Vezi și: Lovitură pentru cluburile de fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel