Fațetarea dinților, în creștere cu 15% în România

tratament_stomatologie
tratament_stomatologie

Piața serviciilor de estetică dentară este în continuă creștere, iar în 2017, s-a înregistrat o creștere de 15% a cererii de fațete comparativ cu anul trecut.

În medie, specialiștii clinicii Dentexcela3 montează aproximativ 50 de fațete lunar, clienții fiind în procent de 20% femei și 30% bărbați. Unui pacient i se recomandă fațetarea a circa/minim 4-6 dinți, în funcție de situația sa medicală.

„Cererea pentru serviciile de estetică dentară s-a dublat în ultimii 2 ani şi continuă să se dezvolte. Ne bucură faptul că oamenii sunt din ce în se mai informaţi şi mai preocupaţi să-şi îmbunătăţească aspectul danturii, inclusiv bărbaţii - anul acesta am observat o creştere cu 25% a numărului de bărbaţi care apelează la astfel de servicii, raportat la anul trecut. Clinica noastră pune accentul pe tratamente moderne, minim invazive şi nedureroase, care să sporească siguranţa şi confortul pacienţilor. Cu ajutorul faţetelor dentare, putem corecta cu uşurinţă o gamă variată de imperfecţiuni estetice ale zâmbetului, de la forma dinţilor, spaţiile interdentare mici, marmoraţii, până la denivelări inestetice sau nuanţa dinţilor“, a declarat Dr. Adriana Lucia Celebidache, CEO Dentexcela3 pentru Capital.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel