Viitorul-Voluntari.Echipa din Voluntari vrea să se retragă din Liga 1 din cauza arbitrajului

Florentin Pandele, primarul din Voluntari vrea să retragă echipa din Liga I. Decizia vine după un meci controversat cu echipa lui Gheorghe Hagi, F.C. Viitorul Cosntanța. Voluntariul a pierdut meciul după un penalty controversat și un gol primit în minutul 96. 

Meciul de la Ovidiu a fost unul deosebit de controversat. Voluntariul a deschis scorul și a condus pe tabelă până în minutul 78. Atunci Istvan Kovacs a acordat un penalty echipei gazdă. Chițu a executat și a ratat, însă lovitura a fost repetată după intervenția arbitrului. De data aceasta a bătut Răzvan Marin care a reușit să înscrie. Golul victoriei pentru echipa lui Hagi a venit la ultima fază a meciului. 

De asemenea Balaur a fost eliminat de la Voluntari, după două cartonașe galbene. 

După aceste decizii controversate, primarul din Voluntari, Florin Pandele vrea să retragă echipa din campionat.

" Voi cere oficialilor echipei să retragem clubul din Liga I! Trebuie să vedem în ce condiții putem să facem asta, avem contracte și obligații financiare. Suntem singurul club din România care aparținem 100% comunității locale. Au fost o mulțime de controale la noi să vadă cum se dau banii la echipă. Suntem cum nu se poate mai chibzuiți și mai atenți la ce facem. Avem 1.700 de copii legitimati, avem campioni mondiali la atletism în clubul asta. Cred că ar fi fost bine dacă George Galamaz ar fi scos echipa de pe teren, așa cum i-am cerut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil am fi fost amendați, dar am fi tras un semnal de alarmă", a spus Florentin Pandele la Digi Sport. 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel